dijous, 10 d’abril del 2008

Algo que os quiero pedir desde la UB

Hola a todos y todas,

Os escribimos desde la Universidad de Barcelona para pediros que, por favor, editéis vuestro perfil del Blogger para que podáis firmar como tod@s unos periodist@s.

De esta manera, aparecerán vuestros nombres completos en el apartado de Contribuïdors.

Os indico como hacerlo:

1.- Entrar a la web: http://www.blogger.com y, una vez dentro, escribir vuestro nombre de usuario y vuestra contraseña de GMAIL.
2.- Luego deberéis hacer clic sobre la frase "Editar Perfil" que se encuentra en la parte superior derecha.
3.- Por último, escribir vuestro nombre completo respetando la ortografía en la casilla que se titula "Nombre Mostrado".

Mil gracias por todo ;-)

Primera entrada en el Blog

Hola! Al final he pogut aconseguir l'entrada al nostre blog, en recuperar el compte de correu i la contrasenya. Espero que tota la informació que us he enviat, ens serveixi per dinamitzar el bloc: a veure si el fem més interessant.

I per cert, molt maco el gos de la Samanta (i gràcies pel teu ajut amb el registre al bloc ;), pero el tema caní deixem-lo per ell, i centrem-nos en aquest projecte.

El pròxim dijous, 17 d'abril, tindrem al nostre institut les nostres universitàries Frederique i Mónica, per la qual cosa, fóra interessant disposar d'algunes entrades i imatges.

I sumem registres, es clar!!!, a més no només el grup del blog hi pot col·laborar, igualment ho podeu fer els del Digital Storytelling i els de la webquest.

Fins ara!!!